top of page
Canvas Banner gradients V1(3).png
  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon

Wie ben ik?

Van droom tot eigen zaak 

Mijn naam is Lotte en ik ben fiere zaakvoerster van SKØN. Al sinds mijn 14 droom ik van mijn eigen schoonheidsinstituut. Tijdens mijn studies in Bedrijfspsychologie bleef mijn hart vurig kloppen voor dit idee. Uiteindelijk draaide ik de knop om en ging 100% voor mijn droom. Omdat praktijkervaring onontbeerlijk is in onze sector, ging ik tijdens mijn opleiding tot schoonheidsspecialiste al aan de slag in een instituut. Begin 2021 kon ik de deuren openen van mijn eigen zaak : SKØN. 

Perfectionist

SKØN reflecteert alles waarvoor ik sta. Mijn aanbod bestaat uitsluitend uit behandelingen die me energie geven. Ik focus liever op een beperkt aantal behandelingen, dan mijn aandacht te moeten verdelen over een brede waaier. Want ik wil net elke behandeling excellent, maar ook vol enthousiasme uitvoeren. Je merkt het al: ik ben een echte perfectionist. Dat ondervind je niet enkel in mijn behandelingen, het weerspiegelt zich ook in mijn nazorg, snelle reacties op berichten, mijn interieur en zelfs in de kleinste details van mijn instituut.

Een verschil kunnen maken

De grootste voldoening haal ik natuurlijk uit mijn tevreden klanten. Spontane berichtjes dat de huid echt verbeterd is of de boodschap dat iemand enorm naar z’n afspraak heeft verlangd, daar doe ik het voor. Dat mensen zich beter in hun vel voelen, met meer zelfvertrouwen of met een glimlach naar buiten stappen, en dat ik daar een rol in mocht spelen, maakt mij oprecht gelukkig. Ik hoop dat ik ook bij jou het verschil mag maken en kijk ernaar uit om je te verwelkomen in SKØN!

portret - © Pieter D'Hoop-67.jpg
bottom of page